Diumenge, 20 octubre 2024
  • Diumenge, 20 octubre 2024
La Bustia Anna Valencia Esparreguera 1

Anna Valencia, campiona d’un torneig amb la selecció espanyola

Per 16 d'octubre de 2024 a les 17:00 0 233 Visites

Ha guanyat els Special Olympics de Llatinoamèrica al Paraguai

L’esparreguerina Anna Valencia Marimon, jugadora del Barça (Barcelona Hockey Club), s’ha proclamat campiona dels Special Olympics de Llatinoamèrica amb la selecció espanyola d’hoquei herba. El conjunt espanyol ha guanyat Bèlgica per 3-2 en la gran final del torneig, que s’ha celebrat al Paraguai a principis d’octubre.

La selecció ha guanyat amb contundència als seus rivals: Paraguai (5-0), Uruguai (6-0), Alemanya (6-0), Bèlgica (6-4) i Xile (4-0). L’esparreguerina ha marcat un total de 4 gols durant tot el campionat. D’aquests, 3 han estat contra l’Uruguai i 1 contra Xile.

La van acompanyar la seva mare Rosa Maria Marimon i el seu cosí Ivan Marimon. L’Anna, de 23 anys, treballa al matí a l’escola El Puig d’Esparreguera -també va ser alumne- i a la tarda va al taller ocupacional Paideia de Barcelona i 2 dies a la setmana a l’entrenament amb el Barcelona Hockey Club. Ha practicat esport des de ben petita: ping-pong, escalada, kickboxing i hoquei herba.

Anna Valencia va ser premiada en la 14a edició dels Premis de l’Esport d’Esparreguera.

Fotografies: Anna Valencia, l’equip, la seva mare i el seu cosí, durant el campionat [Rosa Maria Marimon / Cercle Central]

Etiquetes:
Categoria:   Esparreguera, Esports