Diumenge, 20 octubre 2024
  • Diumenge, 20 octubre 2024
La Bustia visita Pilar Diaz Sant Esteve 3

L’alcalde de Sant Esteve demana a la delegada del Govern la col·laboració en el cofinançament de l’edifici Fòrum

Per 18 d'octubre de 2024 a les 17:00 0 148 Visites

Enric Carbonell ho ha fet durant la visita de Pilar Díaz al municipi

La delegada del Govern a Barcelona, Pilar Díaz, ha visitat Sant Esteve aquest dimecres 16 d’octubre. S’ha reunit amb l’equip de govern per abordar qüestions d’interès pel municipi i, posteriorment, ha visitat l’Institut Montserrat Colomer i l’edifici Fòrum.

Durant la trobada, l’alcalde Enric Carbonell li ha traslladat qüestions relacionades amb infraestructures i equipaments, com per exemple la segona fase del desdoblament de la B-224, que ja es troba en fase d’aprovació, l’inici de les obres de finalització de l’Institut Montserrat Colomer, i la represa de les obres de l’edifici Fòrum.

També s’han tractat altres temes, com les dificultats dels municipis petits per consolidar les plantilles de la Policia Local, les creixents demandes als serveis socials i la problemàtica d’habitatge. Carbonell ha destacat que “la delegada ha estat molt receptiva i compromesa en la coordinació des de la seva posició perquè tot arribi a bon port”.

Després de la reunió i la signatura en el llibre d’honor de l’Ajuntament, la comitiva s’ha desplaçat a l’Institut Montserrat Colomer. Acompanyats per la direcció del centre, han fet una visita a les actuals actuacions de millora que s’estan fent a l’edifici. Díaz també ha conegut l’espai on s’ubicarà l’ampliació prevista per la Generalitat.

La visita ha acabat a l’espai de l’edifici Fòrum, on Carbonell ha explicat que “preveiem començar les obres el setembre de 2025. Comptem ja amb el suport de la Diputació i el que hem manifestat és la voluntat que la Generalitat també col·labori amb el seu finançament“.

Díaz ha dit que “ha estat un plaer visitar Sant Esteve per conèixer de primera mà la realitat del poble i treballar conjuntament amb l’Ajuntament per millorar la vida dels veïns i veïnes. El Govern de Catalunya treballa per la tercera gran transformació de Catalunya, i aquesta només serà possible de la mà dels ajuntaments catalans”.

Fotografies: Visita de Pilar Díaz a Sant Esteve [Aj]