Diumenge, 20 octubre 2024
  • Diumenge, 20 octubre 2024
La Bustia inundacio Masquefa 17 octubre

Les fortes tempestes provoquen diverses incidències

Per 18 d'octubre de 2024 a les 13:00 0 322 Visites

Les més destacades han estat a Collbató, Esparreguera i Masquefa, amb talls a la circulació i inundacions d’equipaments i carrers

Les fortes tempestes d’aquest dijous al matí han provocat diverses incidències. Les més destacades han estat a Collbató, amb els talls a la circulació als túnels de Can Dalmases i l’avinguda del Centenari d’Amadeu Vives, o el tall al trànsit del carrer Bonavista. En aquesta via, el clavegueram ha col·lapsat i ha afectat a diversos habitatges. Els Bombers han intervingut amb un camió per ajudar la Guàrdia Municipal en les tasques de desallotjament i drenatge de l’aigua acumulada.

També s’ha tret aigua d’equipaments públics com el Casinet, el Casal de Cultura, la Llar d’infants, l’Escola Mansuet o l’Escola La Salut. Ho han fet operaris de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis, de la Guàrdia Municipal i dels equipaments.

Al carrer Muntanya, la forta pressió de l’aigua ha aixecat tapes de clavegueram, mentre que al passeig de la Fumada han estat arrancats els reductors de velocitat per la força del temporal. Pel que fa a la carretera B-112, s’ha produït un despreniment que ha causat retencions i desviaments de trànsit.

A Esparreguera, els Bombers també han actuat al carrer Isaac Albéniz per un problema d’embornals tapats per la pluja. S’han desplaçat amb tres dotacions i han desembossat i regulat la circulació de l’aigua.

A Masquefa, el pas cap a Can Mercet ha estat tallat a causa de la crescuda del nivell d’aigua. un arbre ha caigut i ha obstaculitzat el camí a la part dels Hostalets de Pierola.

Fotografies: Inundació a Masquefa [Aj] / Incidències per la tempesta a Collbató [Aj]

Etiquetes: