Diumenge, 20 octubre 2024
  • Diumenge, 20 octubre 2024
La Bustia detencio Mossos

Detenen un lladre per dos robatoris violents en un establiment comercial de Martorell

Per 18 d'octubre de 2024 a les 22:01 0 245 Visites

L’arrestat ha agredit violentament el propietari amb la intenció d’endur-se ampolles de licor

Els Mossos d’Esquadra han detingut el 14 d’octubre un home de 25 anys com a presumpte autor de dos robatoris violents en un establiment comercial de Martorell.

La investigació va començar a inicis de setembre, quan els agents van tenir coneixement d’un robatori violent a Martorell. L’autor va agafar diverses ampolles de lictor de l’establiment i, en el moment de passar per caixa, va agredir violentament el propietari. Fins i tot el va llençar a terra i va colpejar-lo amb una de les ampolles.

Posteriorment, el 12 d’octubre, el lladre va tornar al mateix establiment i va intimidar violentament al propietari i va aconseguir endur-se diverses ampolles de licor.

Gràcies a la informació facilitada pels testimonis, agents de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà han aconseguit identificar l’autor. El 14 d’octubre, dotacions policials de Seguretat Ciutadana el van localitzar i detenir.

L’arrestat, amb 18 antecedents policials de la mateixa tipologia delictiva, ha passat a disposició judicial del jutjat de guàrdia de Martorell.

Fotografia: Detingut un home a Martorell [Arxiu]

Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Successos