Dissabte, 27 juliol 2024
  • Dissabte, 27 juliol 2024

I Jornada Socioeducativa per a la Inclusió del Baix Llobregat

Per 24 de maig de 2019 a les 12:00 0 922 Visites

La proposta té l’objectiu de visibilitzar i promoure els drets de les persones amb capacitats diverses

L’associació de persones amb capacitats diverses (Cecs.cat) i l’Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació (ACPO) organitzen aquest dissabte 25 de maig a l’Escorxador d’Olesa la I Jornada Socioeducativa per la Inclusió.

L’acte l’introduiran a les 17:30h la directora de l’EAP Martorell, Cristina Sanz; el president de l’ACPO, Jaume Francesch  i el president de CECSCAT, Àngel Mas. De 18h a 19h es farà la Primera Taula de Conversa que tindrà com a títol “De la realitat a la inclusió, una experiència vital” en què participaran Alba Mestres, tècnica de l’àrea de drets socials de l’Ajuntament de Barcelona; Joan Miquel Roig, secretari interventor a l’Ajuntament de Calaf i el psicòleg i sexòleg Jordi Taulé.

De 19:15h a 20:15h tindrà lloc la segona taula de conversa: “Escola i entorn inclusius, la construcció d’un desig” formada per Begonya Gasc, directora del Llindar; Enric Bolea, coordinador del CRETDIC Baix Llobregat; Ainhoa Flecha, professora de sociología de l’educació a la UAB i el mestre i psicopedagog Joan Girona.

De 20:15h a 21h es durà a terme la sessió de músico-teràpia “Bateguem sense exclusió” a càrrec del músic David Muñoz. A les 21h es clourà la jornada.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: