Dilluns, 28 octubre 2024
  • Dilluns, 28 octubre 2024
La Bustia taller tancat i precintat Sant Andreu 4

Tanquen un taller de vehicles il·legal i investiguen una persona per dos robatoris en un supermercat

Per 23 d'octubre de 2024 a les 18:00 0 425 Visites

La Policia Local de Sant Andreu ha detingut tres persones en l’operació al taller i un agent fora de servei de la d’Olesa ha detingut l’home acusat dels furts

Un caporal de la Policia Local d’Olesa que estava fora de servei ha interceptat un home que acabava de cometre un furt al supermercat Lidl del municipi. Els fets han succeït aquest dimarts a la tarda, quan l’individu estava fugint dels treballadors de l’establiment i va ser perseguit pel caporal, que va aconseguir detenir-lo prop de l’estació de FGC.

La persona investigada és la mateixa que el passat divendres ja havia estat identificada per un furt al mateix supermercat. Des de l’Ajuntament han explicat que “es procedirà a obrir diligències penals per aquests fets”.

 

D’altra banda, la Policia Local de Sant Andreu, conjuntament amb els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional, ha desmantellat un taller de reparació i desballestament de vehicles il·legal situat al polígon La Clota.

Durant l’operació s’han localitzat 41 vehicles, dels quals hi havia un turisme i una motocicleta que constaven com a sostrets. A més, s’han detingut tres persones acusades de diferents delictes i infraccions de caràcter administratiu, dues de les quals el Cos Nacional de Policia obrirà expedient per situació irregular.

En l’actuació s’ha detectat que la nau inspeccionada no disposava de llicència d’activitats i incomplia diferents normatives. Entre les irregularitats destaquen la falsificació de documentació, la defraudació de fluid elèctric i l’existència de residus contaminants que no seguien el procediment de gestió de residus específic.

Davant les evidències, la Policia Local ha tancat i precintat la nau.

Fotografies: Taller il·legal de vehicles a Sant Andreu [Policia Local]

Etiquetes: