Dissabte, 27 juliol 2024
  • Dissabte, 27 juliol 2024
Esports - La Bustia - Club Gimnastica Olesa

El Club Gimnàstica Olesa triomfa a la fase final de la Copa Catalana

Per 30 de maig de 2019 a les 18:00 0 1409 Visites

A Salt va penjar-se 10 medalles d’or, 9 de plata i 4 de bronze amb 17 gimnastes finalistes

El Club Gimnàstic Olesa va exhibir-se, el cap de setmana passat, a la fase final de la Copa Catalana de gimnàstica artística femenina que va tenir lloc a Salt (Gironès). El club olesà va penjar-se 10 medalles d’or, 9 de plata i 4 de bronze amb 17 gimnastes finalistes i 17 gimnastes van disputar la final de les diferents proves i modalitats de la competició.

En la competició escolar, Laura N., Sara G. i Lucía P. (ccee A4P), Berta C. (ccee A4G), Naia P. (ccee B4P) i Ariadna V. (ccee C4G) van obtenir tres medalles d’or, dues de plata i un bronze. En les categories de base 1 a 3 (Jana S., Aynara F., Núria G., Júlia G., Clàudia A., Alba N., Jana R. i Leire B.) i de base 4 (Paula G., Maria G. i Ares G.) van penjar-se set medalles d’or, set plates i tres bronzes.

El medaller olesà en aquesta fase final de la Copa Catalana de gimnàstica artística va acabar de la següent manera: Laura Navarro (ccee A4P) or a la classificació individual, plata a paral·leles, bronze a terra; Lucía Picón (ccee A4P), or a paral·leles; Ariadna Vildoso (ccee C4G) or a barra i plata a salt; Aynara Ferrera (B1G) or a la classificació individual i paral·leles, bronze a barra i a terra; Jana Sanz (B1G) or a terra; Núria Galán (B2G) or a la classificació general i barra, plata a salt i terra, bronze a paral·leles; Clàudia Autón (B3M), plata a salt; Paula Gálvez (B4P) or a la classificació general i a barra, plata a terra i Ares Guilera (B4M):plata a la classificació general, barra i terra.

L’equip tècnic del CG Olesa ha valorat positivament la competició de les joves gimnastes de l’entitat.

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Esports, Olesa de Montserrat