Dissabte, 27 juliol 2024
  • Dissabte, 27 juliol 2024
Esports - La Bustia - Sandra Corcuera

Sandra Corcuera obté un segon lloc amb regust a victòria

Per 1 de juny de 2019 a les 18:00 0 1919 Visites

L’atleta olesana no pot reeditar el Campionat d’Itàlia de retrorunning que havia guanyat en els dos últims anys

Un segon lloc amb regust a victòria. L’atleta olesana, Sandra Corcuera, no ha pogut reeditar el títol del Campionat d’Itlàlia de retrorunning en ruta que va tenir lloc, dissabte pasat, a Pàdova. L’olesana no va poder superar les molèsties al peu i al maluc que arrossegava de diverses lesions que es va fer l’any passat i va perdre la possibilitat de ser campiona per tercera victòria seguida.

Corcuera, que aquest any ha competit amb l’equip Fasterwear, va haver de conformar-se amb la segona posició, un premi satisfactori tenint en compte que les molèsties físiques va impedir a l’olesana entrenar amb normalitat. L’olesana ha volgut agrair el suport del seu equip i les empreses que li donen suport: 361º Europe, InfiSport, Plantidepor i Doppio Slavo.

Després d’un 2018 per emmarcar reeditant el títol de campiona del món de retrorunning, Sandra Corcuera, va recollir tota mena de premis i reconeixements. Fosbury i VIP Deportivo van premiar l’olesana com a millor dona esportista dels Països Catalans i millor esportista espanyola i millor ambaixadora d’un esport minoritari, respectivament.

L’olesana ha iniciat el temps de recuperació i ja s’ha marcat com a gran objectiu pel 2020 tornar a recuperar el títol del Campionat d’Itàlia i ser al Campionat del Món de distància de marató de retrorunning en ruta.

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Esports, Olesa de Montserrat