Dissabte, 27 juliol 2024
  • Dissabte, 27 juliol 2024
Esports - La Bustia - Entreterres Collbato

El Club Ciclista Collbató fixa l’EntreTerres el 8 de setembre

Per 19 de juny de 2019 a les 18:00 0 815 Visites

Hi haurà dues proves: de 61kms i 1.700 m de desnivell i de 34kms i 900 m de desnivell

El Club Ciclista Collbató ha anunciat que el proper 8 de setembre tindrà lloc la segona edició de l’Entreterres. Una prova, amb sortida i arribada a Collbató, que recórre senders i pistes forestals a l’entorn de la muntanya de Montserrat. L’Entreterres té dues proves: una, de 61 kms i 1.700 metres de desnivell i, l’altra, de 34 kms i 900 metres de desnivell. El preu per a participar-hi és de 25 euros i les inscripcions ja es poden fer en línia al web 7sports.es.

El recorregut tindrà lloc per senders i pistes de la Serra de Can Perelloch, Serra de Can Dolcet, Hostalets de Pierola, Roques Blanques i el Bruc, entre altres, al voltant de la muntanya de Montserrat. Un traçat que els participants de l’any passat -que era la primera edició- van gaudir moltíssim. Hi haurà dos avituallaments i el dinar a l’arribada.

La recollida de dorsals es farà el dissabte 7 de setembre a la tarda i el mateix dia de la cursa. Aquells que vulguin contactar directament amb el Club Ciclista Collbató per a més informació poden fer-ho a través del correu electrònic c.c.collbato@hotmail.com.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Collbató, Esports, General