Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
la bustia - Brians 1

Un jove ingressa a presó per assaltar dues persones grans a Sant Esteve

Per 23 de juny de 2019 a les 17:00 0 910 Visites

Una de les víctimes va haver de ser ingressada d’urgència a l’UCI

Un home de 21 anys ha ingressat a la presó de Brians per cometre dos assalts violents a persones d’edat avançada a Sant Esteve Sesrovires.

L’assaltant, que té sis antecedents policials, ha estat acusat de robatori amb violència i intimidació i d’un delicte de lesions en atacar violentament dues persones grans per robar-los cadenetes d’or que portaven penjades al coll amb pocs minuts de diferència.

En el cas de la segona víctima, després del robatori la la va llençar al terra i com a conseqüència de la violència la víctima va haver de ser reanimada pel Sistema d’Emergències Mèdiques al lloc dels fets i traslladada d’urgència amb helicòpter a l’hospital, on va ser ingressada a la Unitat de Cures Intensives.

La investigació es va iniciar el 3 de juny després de tenir coneixement dels dos robatoris i el 17 de juny els Mossos d’Esquadra van detenir al seu domicili l’agressor, de 21 anys, veí de Sant Vicenç dels Horts i de nacionalitat marroquina.

Segons expliquen des dels Mossos, la col·laboració ciutadana ha estat clau. Gràcies a la descripció facilitada pels testimonis, juntament amb les gestions dels agents, els investigadors van aconseguir identificar el presumpte autor dels fets.

El 18 de juny i després d’un registre al seu domicili es van aconseguir recollir els indicis que segons els Mossos el relacionarien amb els dos robatoris.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: