Divendres, 26 juliol 2024
  • Divendres, 26 juliol 2024
Esports - La Bustia - Eric Garcia

Eric Garcia i Víctor Gómez, convocats amb l’estatal sub19 de futbol

Per 25 de juny de 2019 a les 18:00 0 906 Visites

El martorellenc i l’olesà segueixen sent intocables per al seleccionador

El martorellenc Eric Garcia Martret (Manchester City) i l’olesà Víctor Gómez (RCD Espanyol) han estat convocats per a la concentració del combinat sub19 estatal que arrencarà el proper 2 de juliol. Santi Denia, l’entrenador de la selecció sub19, segueix confiant en els dos jugadors del Baix Llobregat Nord per preparar el Campionat d’Europa que es disputarà a Armènia entre el 12 i el 27 de juliol. D’aquesta estada sortiran escollits els jugadors que formaran la llista definitiva en la cita europea.

A més de Garcia i Gómez, la llista de 23 preseleccionats que es concentraran a Las Rozas (Madrid) la formen Ohian Sancet (Athletic Club Bilbao); Sergio Gómez (Borussia Dortmund); Ricard Sánchez i Víctor Mollejo (Atlético de Madrid); Arnau Tenas, Juan Miranda, Alejandro Orellana, Álvaro Sanz, Alejandro José Marqués i Abel Ruiz (FC Barcelona); Álvaro Fernández (CF Málaga); Brian Gil (FC Sevilla); Víctor Chus, Miguel Gutiérrez, Mario Gila, Antonio Blanco, Mohamed Mokhliss i Cesar Gelabert (Real Madrid); Ander Barrenechea (Real Sociedad) i Hugo Guillamon i Ferran Torres (Valencia CF).

En el Campionat d’Europa, la selecció estatal ja coneix els seus rivals en la fase de grups: en el grup A, s’enfrontarà a l’amfitriona Armènia el 14 de juliol, jugarà contra Portugal tres dies més tard i tancarà la fase prèvia davant Itàlia el 20 de juliol.

Print Friendly, PDF & Email