Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia incendi en un pis a Sant Andreu de la Barca

Ensurt per l’incendi en un pis amb una dona embarassada a Sant Andreu

Per 8 de juliol de 2019 a les 17:30 0 716 Visites

La Policia Local i Protecció Civil són els primers a actuar i el SEM ha atès cinc persones per inhalació de fum

La ràpida intervenció de la Policia Local i de Protecció Civil ha ajudat a controlar l’incendi que s’ha declarat aquest matí a primera hora a un pis de Sant Andreu de la Barca.

Les flames s’han iniciat al menjador del primer pis del número 78 del carrer Barcelona per causes que ara s’investiguen. A l’interior de l’habitatge hi havia una dona embarassada de cinc mesos i els seus dos fills petits.

La Policia Local i Protecció Civil han evacuat als tres membres de la família pel balcó de l’habitatge i, com a mesura preventiva, ha desallotjat als veïns de l’immoble.

Els Bombers han traslladat 5 dotacions i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activat 3 ambulàncies que ha atès cinc persones, totes lleus. Dues d’elles han estat evacuades a centres sanitaris.

La dona del pis sinistrat i dos policies locals han hagut de rebre assistència mèdica per inhalació de fum.

Un cop apagat l’incendi, airejat l’immoble i comprovada l’estructura de l’edifici, els veïns han pogut tornar a casa seva, tret dels propietaris del pis on s’ha originat l’incendi, que ha quedat molt afectat pel fum. 

L’alcalde Enric Llorca ha agraït la ràpida intervenció de la Policia Local i de Protecció Civil “que ha evitat mals majors” i ha recordat que els serveis socials de l’Ajuntament presten ajuda a la família afectada.

Foto: Aj Sant Andreu de la Barca.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: