Divendres, 26 juliol 2024
  • Divendres, 26 juliol 2024
la bustia gong

Duets de nous i vells instruments protagonitzen el GONG, el festival de les Coves de Montserrat

Per 24 de juliol de 2019 a les 12:00 0 704 Visites

Gong, el festival dedicat als nous sons i compromès amb les músiques del món

El dissabte 27 i el diumenge 28 de juliol se celebra la XIV edició del Gong, el festival dedicat a les noves sonoritats, a les Coves de Montserrat, a Collbató, al Parc Natural de Montserrat.

La programació comença el dissabte 20 de juliol a les 21h  amb Horitzons esfèrics, per Josep Manel Vega. A les 23h a La Terrassa del Gong Ora pro Nobis, per Tarta Relena.
 
El diumenge 21 de juliol a les 21h es presenta Nigun, per Ravid Goldschmidt i Iris Azquinezer i a les 23h a la Terrassa  Ma, per Carme Nalini.
 
L’escenari principal del festival és l’interior de les Coves de Montserrat, la sala anomenada ‘La Catedral’, -per les seves dimensions-, un auditori natural amb una excel·lent acústica, per les formes sinuoses de les seves parets.

A més, el festival compta amb un segon escenari, la Terrassa del Gong, un espai obert a la mateixa muntanya des d’on es té una magnífica panoràmica del Parc Natural de Montserrat i fins al mar i on, com a novetat, aquest any Happy Foods Eco Friendly oferirà un servei de restauració de proximitat i de la més alta qualitat, que contribuirà a fer única l’experiència del festival.

 

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Collbató, Cultura