• Dimarts, 16 juliol 2024
la bustia - ch sant esteve

El CH Sanes manté el tercer lloc a Primera estatal

Per 10 de desembre de 2018 a les 18:00 0 1006 Visites

El primer equip del Club Handbol Sant Esteve Sesrovires no ha tingut descans en el pont de la Puríssima. L’equip de Dani Ariño i Miquel Herrero referma la tercera posició a Primera estatal fruit d’una victòria a casa davant el CH Sant Esteve de Palautordera (36-27). Després d’una primera part molt igualada, els sesroviencs van resoldre el duel en la represa amb un parcial de 5-2 que va trencar definitivament el partit.

En una jornada entre setmana, el CH Sant Esteve Sesrovires va perdre per la mínima a la pista del BM Granollers B (24-23) en un partit igualadíssim on Jacob Gracia va errar un penal en el darrer alè que hagués forçat l’empat. Enric Domingo, amb 5 gols, va ser el màxim anotador dels sesrovirencs. Amb aquests dos resultats, els d’Ariño i Herrero sumen 17 punts i no perden de vista els dos primers classificats: l’Augi-UE Sarrià (Girona), amb 20 punts i el CH Sant Quirze, amb 19. El proper partit dels sesrovirencs serà a la pista CH Palautordera-Salicrú.

A Primera Catalana, el CH Sant Esteve Sesrovires B va perdre a la pista del CH Esplugues B (24-20). Després d’un primer temps molt ajustat (11-10), els sesrovirencs van perdre les opcions en la represa amb un parcial de 6-2 dels locals. Ferran Llopart, amb 5 gols, va ser el màxim anotador. Dissabte, el CH Sanes B rep el GEiEG, un rival directe en la lluita per a la permanència.