• Dimecres, 14 agost 2024
La Bustia Eric Garcia i Ilias Akhomach medalles Jocs Olimpics

Eric Garcia, amb l’or, i Ilias Akhomach, amb el bronze, finalitzen la seva participació en els Jocs Olímpics

Per 10 d'agost de 2024 a les 10:00 0 421 Visites

Garcia, amb Espanya, ha derrotat a França en la gran final i Akhomach, amb el Marroc, ha guanyat contra Egipte en el partit per la tercera posició

Els martorellencs Eric Garcia, amb la medalla d’or, i Ilias Akhomach, amb la de bronze, han finalitzat la seva participació en els Jocs Olímpics.

La selecció espanyola de Garcia ha guanyat per 3-5 a l’amfitriona, França, aquest divendres. En un partit molt emocionant que ha finalitzat amb el 3-3 en el temps reglamentari, el guanyador s’ha decidit a la pròrroga. El central martorellenc ha jugat tots els minuts en cinc dels sis partits de la competició (contra l’Uzbekistan, la República Dominicana, el Japó i el Marroc) i només ha descansat en l’intranscendent tercer partit de la fase de grups contra Egipte. Aquesta medalla és la segona que Garcia es penja en uns Jocs Olímpics després de la plata aconseguida fa tres anys als Jocs Olímpics de Tòquio.

Per la seva banda, Akhomach ha assolit la medalla de bronze en la seva participació olímpica. Aquest dimecres, la selecció del Marroc ha guanyat a Egipte amb un contundent 0-6 en el partit que decidia el tercer i quart lloc de la competició. L’extrem esquerre ha participat en els sis partits que han jugat els ‘Lleons de l’Atles’: 60′ contra l’Argentina, 67′ contra l’Iraq, 89′ contra els Estats Units i la totalitat dels partits contra Espanya i Egipte.

Fotografia: Eric Garcia amb la medalla d’or i Ilias Akhomach amb la de bronze [Eric Garcia / Ilias Akhomach]