• Dijous, 28 març 2024
Esports - La Bustia - Cursa de Primavera Sant Andreu

La 24a Cursa de la Primavera de Sant Andreu de la Barca ja té guanyadors

Per 22 de maig de 2019 a les 18:00 0 788 Visites

Juanjin Torres i Alícia Rodríguez van ser els primers classificats amb la participació de 1.100 corredors

Juanjin Torres i Alícia Rodríguez van ser els guanyadors de la 24a edició de la Cursa de la Primavera de Sant Andreu de la Barca, que va celebrar-se el passat diumenge amb sortida a l’Avinguda de la Constitució. Torres, amb un temps de 17’22”, i Rodríguez, amb un temps de 19’52”, van ser els participants més ràpids en recórrer els 5 quilòmetres que tenia el traçat. Torres va rebaixar el la seva millor marca en aquesta cursa, que ja coneixia i que havia recorregut en edicions anteriors. Óscar Valentín (14’44”) i Pedro Ros (17’45”) van completar el podi masculí.

En femení, la molinenca Rodríguez va repetir la primera plaça que ja va guanyar el 2016 i va estar acompanyada per Gemma Cambra (21’20”) i Esther Expósito (21’31”). La prova de diumenge va superar els 1100 participants i ha establert rècord de participació, superant la millor xifra de corredors, que va quedar en prop dels 1000 el curs passat. La Cursa de la Primavera va adaptar el seu traçat per als més joves, amb curses de 500, 800 i 1000 metres.