Ha començat amb el concurs d’aixecament del porró i se celebra durant el cap de setmana amb propostes gastronòmiques i culturals, activitats, exposicions i mostres agrícoles
La 6a Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera ha començat aquest divendres a la tarda al carrer del Rebato amb el tradicional concurs d’aixecament del porró, la cremada estàtica de la Colla de Diables d’Abrera Bram de foc, el Porronet, l’ambient musical i les primeres degustacions gastronòmiques.
Elías Barrero -a l’esquerra de la fotografia- ha tornat a guanyar el concurs d’aixecament del porró com l’any passat. Els finalistes han estat Albert Sánchez i David Barba, qui a més, és el padrí d’aquesta edició de la fira -en el centre de la imatge-.
L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, ha inaugurat la 6a edició, amb la regidora de Turisme i Promoció, Maite Novell, i el diputat de Turisme i Desenvolupament Econòmic de la Diputació, Juan Antonio Pérez.
Aquest dissabte 27 i diumenge 28 de setembre, la fira és al parc de Can Morral amb propostes gastronòmiques i culturals, activitats, exposicions i mostres agrícoles. Una fira organitzada per l’Ajuntament d’Abrera amb la col·laboració d’establiments i entitats del municipi.
Aquí tota la programació de la 6a Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera.
Fotografies: Imatges del primer dia de la fira, aquest divendres al carrer del Rebato. A la fotografia de portada, d’esquerra a dreta: Elías Barrero, la regidora Maite Novell, David Barba, Albert Sánchez i l’alcalde Jesús Naharro[Aj]