• Divendres, 19 abril 2024
Esports - La Bustia - Nuria Marques

La castellvinenca Núria Marquès es penja dues medalles a Itàlia

Per 6 de juny de 2019 a les 18:00 0 772 Visites

Des d’avui i fins diumenge participarà a la final del World Series de natació a Berlín

La nedadora paralímpica de Castellví de Rosanes, Núria Marquès, torna a casa amb una medalla de plata i una medalla de bronze del World Series que ha tingut lloc a Lignano Sabbiodoro (Itàlia), en les proves de 100 esquena i de 200 estils.

A la província d’Udine, Marquès va nedar la seva prova reina, els 100 metres esquena, i va quedar a només 36 dècimes de l’or, que se’l va endur la singapuresa Sophie Pascoe. Amb un temps d’1.09.42 , la castellvinenca va acostar-se de ben a prop als seus millors registres.

En els 200 metres estils, la nedadora de Castellví de Rosanes va tornar a topar amb l’asiàtica, que també va sumar la medalla d’or, però el segon lloc se’l va endur l’australiana Lakeisha Patterson, en dos segons i 16 dècimes més ràpid que Marquès (02:17.70).

Marquès ja ultima els preparatius abans del Mundial de natació paralímpica que se celebrarà a Londres entre el 9 i el 15 de setembre. Abans, però, farà parada a Berlín, des d’avui i fins diumenge participarà la final del World Series 2019. Una prova més per seguir posant-se a prova pel Mundial i mirant més a l’horitzó, les Olimpíades de Tokio, l’any vinent.