La Bubbles Masters aplega 7 cellers i 150 convidats per celebrar també el 28è aniversari de l’enoteca de Martorell
L’Enoteca Divins de Martorell ha celebrat aquest dissabte 14 de desembre la 9a edició de la Bubbles Masters. En el show room anual han participat set cellers: Giró Ribot, Juvé & Camps, Torelló, Bertha, Llopart, Gramona i Pere Ventura.
Entre els títols aconseguits pel sommelier i gerent de Divins, Toni Albiol, destaca el Diploma ASI, un prestigiós reconeixement internacional reservat als membres de la comunitat de sommeliers que assoleixen un alt nivell de servei i un profund coneixement de la gastronomia i el vi mundials, la gestió de les begudes i la cultura de la vinya i del vi.
El millor sommelier de Catalunya 2023 i tercer d’Espanya 2023, aquest any també s’ha reafirmat dins del grup dels 10 millors sommeliers d’Espanya. Entre els últims guardons i intervencions de final any, ha estat investit confrare de mèrit del Cava, ha fet de jurat dels Premis Vinaris i ha impartit diversos tasts de renom.
A la Bubbles Masters, els assistents han pogut parlar amb els propietaris i delegats comercials dels cellers i han tastat algunes de les 30 millors referències de bombolles prèmium catalans del moment. L’esdeveniment ha comptat amb l’assistència de les representants dels cellers convidats i del sector del vi, del cava i de corpinnat, a més de regidors de l’Ajuntament de Martorell.
Albiol ha fet un agraïment “als 150 convidats per fer una vetllada meravellosa i gràcies als cellers i l’equip de l’enoteca per fer gaudir al públic amb la vostra feina”. Recorda que l’objectiu és “celebrar amb clients i amics tant l’aniversari de Divins, enguany el 28è aniversari a Martorell, com les coses bones que ens passen durant l’any.” I ha aprofitat també per “agrair el suport de l’Ajuntament, l’alcalde i regidors, els cellers i la nostra soprano de capçalera, Ana Belén Gómez”.
Fotografies: Moments de la 9a edició de la Bubbles Masters [Enoteca Divins]