 
								Amb un dinar de germanor al restaurant Mas Sunyol de Castellví amb la participació de diverses personalitats
La Penya Blanc-i-Blava de Martorell ha finalitzat les celebracions del seu 60è aniversari amb un dinar al restaurant Mas Sunyol de Castellví el dissabte 26 d’octubre. Han assistit més de 100 persones, entre les quals hi havia el CEO del RCDE Espanyol, Mao Ye; Rafa Marañón del cos directiu; i Ton Roig, president de la Federació Catalana de Penyes.
Entre altres personalitats també van ser-hi presents Joan Collet, expresident de l’Espanyol, així com altres exmembres del club; els exjugadors Moisès Hurtado i Pablo Zabaleta; i el jugador martorellenc del primer equip ‘perico’, Antoniu Roca. Tampoc va faltar-hi l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa; el regidor d’Esports, Gerard Mimó; i la regidora del Teixit Associatiu, Cooperació i Participació, M. Àngels Soria.
Van completar la llista de convidats representants d’altres penyes amigues i 90 socis de la Penya Blanc-i-Blava de Martorell.
Durant la jornada va haver-hi parlaments dels convidats, sortejos de marxandatge de l’Espanyol i un pastís commemoratiu.
Helena Sagré, presidenta de la penya, ha dit que va ser “fantàstic trobar-nos tantes persones amb un mateix sentiment”. Sobre les activitats commemoratives de l’aniversari, ha comentat que “la valoració no pot ser millor. Vam fer la pujada a Montserrat amb un èxit de participació; vam gaudir d’un aperitiu i el partit de veterans entre el FC Martorell i el RCD Espanyol; i com a cloenda hem tingut aquest dinar. La celebració va començar el 28 de setembre i ha conclòs el 26 d’octubre”.
La Penya Blanc-i-Blava de Martorell celebra els 60 anys amb un partit especial.
Fotografies: Dinar de cloenda de les activitats de commemoraicó del 60è aniversari de la Penya Blanc-i-Blava de Martorell [Helena Sagré]