Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia plaques solars pista poliesportiva Castellvi 1

La pista poliesportiva de Castellví es tanca temporalment

Per 11 de gener de 2024 a les 7:00 0 255 Visites

Pel muntatge de plaques solars de la futura comunitat energètica que serà el punt de generació d’electricitat més potent 

El muntatge de plaques solars a la coberta de la pista poliesportiva municipal de Castellví ja ha començat. Per aquest motiu, des d’aquest dimarts i fins al final dels treballs, l’equipament quedarà totalment tancat. Està previst que s’allarguin fins a principis del mes de febrer.

La instal·lació de plaques solars a la pista poliesportiva donarà energia a la futura comunitat energètica de Castellví. A més, serà el punt de generació d’electricitat més potent dels que integren la infraestructura inicial de la comunitat.

Els treballs es van adjudicar a principis de desembre per un import de gairebé 200.000 euros, IVA inclòs. S’està cobrint la pista amb panells solars que subministraran una potència d’aproximadament 200kWN (kilowatts nominals).

A diferència de les instal·lacions a la resta dels edificis públics, que tenen una potència nominal inferior, la instal·lació de les plaques es va dividir en dos lots de licitació, pels requeriments tècnics i de legalització que varien segons la potència instal·lada.

Comença la instal·lació de les plaques solars de la comunitat energètica de Castellví

Castellví aconsegueix una subvenció per instal·lar plaques solars als edificis públics

Fotografies: Muntatge de les plaques solars a la pista poliesportiva de Castellví [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: