La Bustia Victor Gomez Espanya

L’olesà Víctor Gómez obté el bitllet per a l’Europeu Sub21

Per 4 d'abril de 2022 a les 18:00 0 425 Visites

La selecció espanyola s’ha classificat després de guanyar a Eslovàquia

El futbolista olesà Víctor Gómez s’ha classificat amb la selecció espanyola per a disputar l’Europeu Sub21 que se celebrarà l’any 2023 a Geòrgia i Romania. El combinat estatal ha aconseguit el bitllet el dimarts 29 de març després de guanyar a Eslovàquia per 2-3 i quedar com a primera del seu grup.

L’equip de Luis De La Fuente va començar bé el partit gràcies a un gol de Bryan Gil al minut quatre, però els eslovacs van posar taules al marcador abans del descans. A la segona meitat, el combinat estatal va ampliar distàncies amb dos gols de Sergio Gómez i Robert Navarro, però al minut 90’ Eslovàquia va fer el 2-3 i va obligar la selecció a patir durant els quatre minuts del descompte.

Víctor Gómez és un jugador habitual en les convocatòries de la selecció estatal i en aquest partit ha estat titular i ha jugat els 90 minuts.

Fotografia: Víctor Gómez en una jugada del partit de la selecció [@victorgperea2]