Divendres, 26 juliol 2024
  • Divendres, 26 juliol 2024
Esports - La Bustia - Handbol Sanes

Un CH Sant Esteve completament renovat enceta la pretemporada

Per 22 d'agost de 2019 a les 18:00 0 958 Visites

La primera sessió del nou tècnic Armand Rubiño marca l’inici d’un nou cicle

El Club Handbol Sant Esteve Sesrovires ja ha iniciat la pretemporada marcada per una sacsejada a la plantilla. La més rellevant ha estat a la banqueta: Armand Rubiño ha agafat el relleu de Dani Ariño i Miquel Herrero, que fins ara formaven el cos tècnic del curs passat. A més, la plantilla ha viscut una autèntica revolució amb set baixes i deu incorporacions. Els sesrovirencs tornaran a competició a Primera Nacional.

Les cares noves són Sergio Serrano (Anaitasuna BM), Oriol Olivera (ex FC Barcelona), Dídac Duran (juvenil FC Barcelona), Marc Turégano (HB Sant Joan Despí), Ricard Castro, Marc Rovira (Sant Martí Adrianenc) i Bryan Mezquita (CH Sant Esteve B). A més s’afegeixen Andrés Muñoz i Óscar Palau, del filial i Pol Canalejo, del juvenil, que alternaran amb el primer equip.

De la plantilla del curs passat continuen Albert Escudero, Bernat Abadal, Carles Borràs, Carles Cabello, Isma Sobrino, Jacob Gracia, Jaume Sesplugues, Oriol Llorente, Pau Claramunt, Víctor Ridao i Mikel Rubiño. Són baixa de la disciplina sesrovirenca Albert Falguera, Joan Pau Povet, Enric Domingo, Sergi Cazállar, Héctor Gómez, Marc Martínez, Marc Jordan i Roger Pujol.

Armand Rubiño explica a La Bústia que “em ve molt de gust aquest projecte perquè és un club amb molta tradició a Primera Nacional. Sant Esteve és una plaça on es viu l’handbol apassionadament i el pavelló es respira un ambient impressionant”. Els sesrovirencs iniciaran la competició oficial a finals de setembre.

Fotografia: Els sesrovirencs, en la primera foto plegats del curs 2019-20. CH Sanes

Print Friendly, PDF & Email