Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
Esports - La Bustia - CB Esparreguera

El CB Esparreguera vol allargar la seva pròpia identitat a Lliga EBA

Per 21 d'agost de 2019 a les 18:00 0 925 Visites

L’equip d’Òscar Navarro inicia la pretemporada amb l’únic fitxatge del sudànes Deng Mayot

El primer equip del CB Tenea Esparreguera ha iniciat la pretemporada amb la intenció d’eixamplar la seva identitat en el segon curs seguit a la Lliga EBA. “No podem viure del que hem dels últimes temporades, que han estat molt bones. Hem de fer un pas endavant amb la mateixa ambició de sempre”, assegura a La Bústia, el tècnic Òscar Navarro. Els esparreguerins ja s’estrenen al Ramon Martí amb un únic fitxatge: Deng Mayot.

Esparreguera vol consolidar-se a la Lliga EBA. “Som un club amb un pressupost molt baix i l’aposta continua sent els jugadors de la casa”, subratlla Òscar Navarro. De la temporada anterior es manté pràcticament la plantilla sencera: Francesc Riera, Pau Campaña, Martí Sellarés, Dani Fontanals, Miki Moliner, Marc Jorba, Rubén Morales, Marc Raventós, Miquel Aliaga, Albert Merí i Rubén Romero.

L’única cara nova és la del jugador de Sudan del Sud, Deng Mayot, qui arriba procedent del CB Extremadura Plascencia, de LEB Plata. El jugador, de 2,18 metres d’alçada, va militar anteriorment al Bàsquet Manresa i el CB Martorell. Mayot va ser presentat amb tots els honors el juliol passat, a Esparreguera. Navarro explica que “teníem molt clar què ens marcava i Mayot ens aportarà nous recursos a l’equip”.

Òscar Navarro manté el seu staff tècnic: Dani Sánchez i Siscu Farré. A més, de Nil Lamana, com a fisioterapeuta i els delegats Miquel Campmany i Andreu Martin. L’única baixa és la preparadora física Gemma Afonso, qui s’ha compromès amb el Baxi Ferrol, de Lliga Femenina 2.

El tècnic del CB Tenea Esparreguera assegura que “tenim una identitat i un estil de joc molt definit que hem dibuixat en els darrers tres anys“, però avisa que “hem de ser curosos perquè veient com s’han reforçat els rivals es preveu una temporada complicada“. Abans del debut a la Lliga EBA el 22 de setembre, els esparreguerins disputaran la Lliga Catalana EBA davant el CB Igualada (7 de setembre) i el CB Martorell (11 de setembre) a més d’un amistós a Esparreguera davant el CB Valls (15 de setembre).

Fotografia: La plantilla del CB Esparreguera ja s’estrena al Pavelló Ramon Martí

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esparreguera, Esports