Diumenge, 19 maig 2024
  • Diumenge, 19 maig 2024
Abrera - La Bustia - Josep Sucarrats

L’abrerenc Josep Sucarrats lidera la nova revista gastronòmica ‘Apart’

Per 6 de novembre de 2019 a les 18:00 0 1374 Visites

S’edita en tres versions: català, castellà i anglès i té una periodicitat anual

El periodista d’Abrera, Josep Sucarrats, és el director de la nova revista Apart, del grup Som, dedicada a la gastronomia. S’edita en tres versions: català, castellà i anglès i té una periodicitat anual. A més, incorpora la realitat virtual en els seus continguts. Aquest projecte s’afegeix a la revista Cuina, que Sucarrats n’és director des de fa 13 anys.

Apart inclourà una personalitat gastronòmica de primer nivell com a director convidat. Ferran Adrià ha estat el primer convidat com a punta de llança del nou projecte editorial. “És un mitjà que trenca les fronteres entre el paper i la pantalla. Els vídeos en realitat virtual no són més que una eina periodística per explicar-vos històries”, diu Sucarrats.

El primer número d’Apart conté 240 pàgines i ofereix un viatge a sis països -Brasil, Argentina, Marroc, Dinamarca, Grècia i Japó- que inspiren la gastronomia del futur

Sucarrats (Abrera, 1975) és un periodista especialitzat en l’àmbit de la gastronomia. Nascut en una família de pagesos d’Abrera –Cal Garrigosa-, es va llicenciar en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i dirigeix la revista Cuina des de 2006.

Fotografia: Sucarrats, el segon de l’esquerra, en la presentació de la revista Apart [Mariona Villavieja]

 

 

Print Friendly, PDF & Email