Dilluns, 6 abril 2020
  • Dilluns, 6 abril 2020
Abrera - La Bustia - Josep Sucarrats

L’abrerenc Josep Sucarrats lidera la nova revista gastronòmica ‘Apart’

Per 6 de Novembre de 2019 a les 18:00 0 411 Visites

S’edita en tres versions: català, castellà i anglès i té una periodicitat anual

El periodista d’Abrera, Josep Sucarrats, és el director de la nova revista Apart, del grup Som, dedicada a la gastronomia. S’edita en tres versions: català, castellà i anglès i té una periodicitat anual. A més, incorpora la realitat virtual en els seus continguts. Aquest projecte s’afegeix a la revista Cuina, que Sucarrats n’és director des de fa 13 anys.

Apart inclourà una personalitat gastronòmica de primer nivell com a director convidat. Ferran Adrià ha estat el primer convidat com a punta de llança del nou projecte editorial. “És un mitjà que trenca les fronteres entre el paper i la pantalla. Els vídeos en realitat virtual no són més que una eina periodística per explicar-vos històries”, diu Sucarrats.

El primer número d’Apart conté 240 pàgines i ofereix un viatge a sis països -Brasil, Argentina, Marroc, Dinamarca, Grècia i Japó- que inspiren la gastronomia del futur

Sucarrats (Abrera, 1975) és un periodista especialitzat en l’àmbit de la gastronomia. Nascut en una família de pagesos d’Abrera –Cal Garrigosa-, es va llicenciar en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i dirigeix la revista Cuina des de 2006.

Fotografia: Sucarrats, el segon de l’esquerra, en la presentació de la revista Apart [Mariona Villavieja]

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu equip, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. configuració de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies