Diumenge, 19 maig 2024
  • Diumenge, 19 maig 2024
La Bustia incendi empesa Abrera

L’incendi en una empresa d’Abrera podria afectar la producció de Seat

Per 20 de novembre de 2019 a les 8:35 0 9506 Visites

El foc ha cremat la zona de pintura de la planta de Faurecia 

Aquest dimarts a la nit s’ha produït un incendi a la planta de Faurecia Abrera. Un foc que s’ha iniciat entre les 23 i les 23.19h a la zona de pintura i de muntatge dels taulells de l’Ibiza i del León i que no ha causat ferits

Fins a 16 dotacions dels bombers han treballat en l’extinció, de les quals 6 ho han fet tota la nit. L’incendi està controlat des de poc després de les 3.05 de la matinada, però els d’anys són importants. La companyia francesa es dedica a la injecció de plàstics i és proveïdora de Seat. Segons les fonts consultades, podria afectar a la producció de Seat en les pròximes hores i dies. 

Segons informa Bombers, l’incendi ha afectat la planta baixa -de les dues que té la nau-, una zona diàfana d’uns 3.000 m2, dividida en dues parts. El foc ha cremat la zona de producció, i la compartimentació de la nau ha evitat que l’incendi es propagués a la zona d’oficines i emmagatzematge.

El foc estava totalment desenvolupat i fins i tot ha saltat algun focus secundari. Els bombers han començat fent una tasca defensiva per evitar que l’incendi passés a les naus adjacents. Dues dotacions segueixen fent tasques de revisió de la zona afectada.

La seu d’Abrera afectada dona feina a unes 400 persones directes, i en el moment de l’incendi hi havia una cinquantena de treballadors. De moment no ha pogut tornar a entrar cap treballador i els pèrits i un arquitecte estan valorants els danys de l’estructura.

Fotografies: Els primers moments de l’incendi i una de les dotacions de Bombers [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Economia, Successos