Dissabte, 27 juliol 2024
  • Dissabte, 27 juliol 2024
Martorell - La Bustia - Cavalcada Reis 1

Martorell viu una cavalcada de Reis televisada de somni

Per 5 de gener de 2020 a les 22:50 0 1981 Visites

Melcior, Gaspar i Baltasar tenen una rebuda multitudinària davant les càmeres de TV3

La Cavalcada de Reis de Martorell ha tornat a ser espectacular. Ho ha fet davant les càmeres de TV3 per segona vegada i reivindicant-se com una de les millors cavalcades del país. Melcior, Gaspar i Baltasar han tingut una rebuda multitudinària durant tot el trajecte.

L’arribada de la comitiva reial al Pont del Diable ha tornat a ser el punt d’arrencada i el més emotiu de tots, un any més. Entre llums, els Reis d’Orient han aparegut al capdamunt del pont romà i ha provocat l’alegria entre els infants.

Acompanyats pel Patge Viu Viu i la Fada Estel, Melcior, Gaspar i Baltasar han pujat a la carrossa reial on han fet una parada a l’Ajuntament. L’alcalde Xavier Fonollosa ha lliurat el pa, la sal i la clau que obre totes les portes de Martorell.

Durant el trajecte han desfilat una desena de carrosses, entre les reials i les de temàtica infantil. Una tasca indiscutible que porta a terme el Patronat de la Cavalcada de Reis, que mobilitza una cinquantena de voluntaris durant la cavalcada.

La cavalcada ha finalitzat a la rambla de les Bòbiles on els infants han aprofitat per lliurar les darreres cartes a Ses Majestats. Un espai on es trobava un petit escenari de TV3 on Eloi Cordomí i Ester Bertran han fet la transmissió de la cavalcada de TV3.

Durant la transmissió, la historiadora martorellenca Gemma Giménez ha explicat la història de la ciutat i la seva vinculació amb l’època romana i la intervenció dels periodistes Miquel Sabe i Toni Real, de TV3. 

La Cavalgada de Reis 2020 a TV3 a la carta

Fotografies: Melcior, Gaspar i Baltasar durant la cavalcada de Martorell aquest diumenge [Lluís Rovira | Maria Cerezuela]

 

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Cultura, Martorell