Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia Cavalcada Abrera 2020

Abrera rep per primer cop els Reis d’Orient amb llenguatge de signes

Per 6 de gener de 2020 a les 7:00 0 1324 Visites

A Sant Andreu, Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar damunt d’un camió de bombers i a Olesa, en un tren màgic

La nit del 5 de gener va tornar a ser màgica. Els municipis van viure amb molta emoció la visita dels Reis d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar.

Martorell va viure una cavalcada multitudinària i transmesa per TV3. La rebuda dels Reis d’Orient al Pont del Diable va ser, un cop més, el moment més emotiu

Sant Andreu va veure com els Reis Mags van arribar a l’esplanada del mercat setmanal damunt d’un camió de bombers que van recórrer la ciutat fins al parc de la Solana.

En un tren màgic davant de l’estació van aparèixer els Reis d’Orient a Olesa, que van poder gaudir d’una cavalcada amb la majoria de carrosses renovades i que va finalitzar a la plaça de Catalunya.

Esparreguera va rebre Melcior, Gaspar i Baltasar amb un espectacle a la plaça de Santa Eulàlia. La comitiva reial va poder recórrer els carrers del municipi fins a tornar, de nou, a la mateixa plaça.

Una de les novetats més rellevants va tenir lloc a Abrera. Els Reis d’Orient se’ls va rebre amb llenguatge de signes damunt d’un escenari al costat de l’estació de FGC. L’abrerenca Maria Campos, que diumenge feia 10 anys, va traduir la benvinguda de l’alcalde als Reis Mags. Melcior, Gaspar i Baltasar van aturar-se també a l’Església de Sant Pere on van fer una ofrena al Pessebre Vivent.

Una munió de sesrovirencs i sesrovirenques van donar la benvinguda als Reis d’Orient a Sant Esteve. La cavalcada va finalitzar a l’Ajuntament on els infants van poder donar-los la carta amb tots els seus desitjos.

Collbató va tornar a viure una arribada molt emotiva quan els Reis d’Orient van baixar des de les Coves de Montserrat a l’Ermita de la Salut. El Casinet va tornar a ser un dels punts on va aplegar més collbatonins amb la salutació reial el lliurament de regals per a Ses Majestats.

L’avinguda Mare de Déu de Montserrat va ser el trajecte que van recórrer Melcior, Gaspar i Baltasar a Castellví. La plaça del poble va tornar a respirar l’ambient de la nit més màgica de l’any.

A Gelida, els Reis d’Orient van arribar al carrer del Sol i els infants van poder lliurar el seu xumet al Cérvol Diabòlic, una de les novetats de la cavalcada d’enguany.

I a Masquefa, Melcior, Gaspar i Baltasar, van aparèixer a la plaça de l’Estació. Tot seguit, van fer l’adoració a la Parròquia i van finalitzar al CTC on els infants van entregar-los-hi les darreres cartes.

Fotografia principal: Abrera va rebre els Reis Mags amb llenguatge de signes gràcies a la Maria Campos [Ajuntament]

 

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: