Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bústia - Mireia Juanola campiona Espanya - Catalunya - Esparreguera - Abrera

Mireia Juanola, campiona d’Espanya i de Catalunya de gimnàstica artística

Per 1 d'agost de 2018 a les 12:00 0 1551 Visites

L’esparreguerina Mireia Juanola Ortiz, de 9 anys, s’ha proclamat campiona d’Espanya de gimnàstica artística en categoria V.O.2 (via Olímpica 2) després de quedar primera a la classificació general i guanyar una medalla d’or en aparell de terra i una de plata a barra. El Campionat es va celebrar a Guadalajara el 12 de juliol. Unes setmanes abans havia aconseguit també el campionat de Catalunya a Vic, quedant primera en la mateixa categoria.

La Mireia, que ha estudiat tercer a l’escola Pau Vila d’Esparreguera, va començar a fer gimnàstica artística fa 3 anys. Els 2 primers anys va competir a La Vinya Gimnàstic Club d’Abrera, on va fer inigym 1 el primer any, i nivell 1 l’any passat. El mes de setembre de l’any passat va canviar de club quan el Centre de Tecnificació CGA L’Hospitalet es va interessar per ella. Allà entrena 4 dies, tres hores i mitja entre setmana a la tarda, i 4 hores el dissabte al matí.

Aquest any, la Federació de Gimnàstica Artística Espanyola a través de diferents patrocinadors, ha donat beques pels campions i campiones de cada categoria. La Mireia es pot beneficiar d’una d’elles, gràcies a l’asseguradora Divina Pastora. La seva mare, Mònica Ortiz comenta a La Bústia que “els pares estem molt agraïts, ja que és una ajuda per un esport tan sacrificat”.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: