Divendres, 17 maig 2024
  • Divendres, 17 maig 2024
Martorell - La Bustia - Pere Miro

El nou festival ‘El Baix és cultura’ se suma als directes d’Instagram

Per 6 de maig de 2020 a les 12:00 0 1306 Visites

Participen cinc municipis de la zona nord amb 35 artistes, ballarins, mags, músics, escriptors, Dj’s i il·lustradores 

Martorell, Sant Andreu, Esparreguera, Abrera i Sant Esteve s’han sumat al primer festival online d’àmbit comarcal. Tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de maig sota la denominació ‘El Baix és cultura’. Olesa va començar el 17 d’abril a oferir cada cap de setmana la seva pròpia programació a través de l’Instagram de cada artista o entitat.

El festival és una iniciativa que vol potenciar, visibilitzar i donar suport als artistes locals, un sector molt afectat per la crisi de la covid-19. El programa aplega més d’un centenar d’activitats culturals en directe a través de quatre canals d’Instagram i tots els artistes actuant des de casa seva.

Els participants dels municipis dels directes del nord són; de Martorell, la rapera Mucha Miriam, el ballarí Blai López, els músics pare i fill Xavier i Genís Pagès, la il·lustradora Clara-Tanit Arqué, el saxofonista Pere Miró, entre altres grups de Baratos, i el mag Jordi Pinto.

De Sant Andreu, la cantant Laura Miquel, la il·lustradora Tere Herrero, el Dj IVNX, la cantant Anna Sánchez i els ballarins Núria Tena i Santi Herranz.

Els representants d’Esparreguera són el mag Yoel Leiva, l’actor Robert Gobern, la ballarina Laia Minguillón i els músics Maria Florea, Marc Durandeau i Jordi Marín i “El Javi”.

Per Abrera, el Dj Sergio Hernández, la ballarina de hip-hop Carla Juarez Martínez, el locutor i Dj Andreu Presas, el poeta José Luis García Herrera, el periodista gastronòmic Josep Sucarrats, i Charo Ramos Fernández que ens oferirà un taller de manualitats.

De Sant Esteve, l’escriptora Núria Pradas, el Dj Madaleno Delux, els ballarins Kathrin Engel i Julián Rico, el campió d’Espanya 2016 de Hip Hop Albert Cerdà, l’escola SesDansa amb Manoli Rodríguez i Elena García, la cantant de musicals Judit Tobella, i el músic Pau Sastre.

De manera simultània entre els 20 municipis de la comarca i més de 100 activitats culturals, el festival es podrà seguir a través de quatre canals d’Instagram. Els municipis de la zona nord ho fan pel canal @elbaixescultura_zonanord.

Per saber qui és qui i els detalls de l’actuació fes clic en aquest enllaç.

Canals d’Instagram

@elbaixescultura_zonanord@elbaixescultura_zonacentre; @elbaixescultura_zonafontsanta; i @elbaixescultura_zonadelta.

Fotografia: El saxofonista martorellenc Pere Miró participarà en el festival online [Foto cedida]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: