Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
La Bustia Cultura Olesa Confinada

Una desena d’artistes estrenen el cicle Olesa Cultura Confinada aquest cap de setmana

Per 17 d'abril de 2020 a les 16:00 0 1359 Visites

Les actuacions culturals se segueixen a través dels comptes d’Instagram de cada autor participant

Aquest divendres s’estrena el cicle Olesa Cultura Confinada amb les primeres actuacions. Són propostes musicals, monòlegs, màgia, recitals i teatre d’artistes locals i de mostra jove que es poden veure a través d’Instagram.

La iniciativa del cicle és de les regidories de Cultura i Joventut de l’Ajuntament d’Olesa, són actuacions d’uns 15 minuts de durada, altruistes i es donen en streaming des dels comptes d’Instagram dels artistes.

L’estrena és aquest divendres amb la música de Martí Alcon (@marti.alcon), Marc Amat (@marcamat.cat) i Patri Garcia (@patlila).

Dissabte és el torn de la màgia del Mag Arnau (@magarnau), l’hora del conte amb Espe Piñero (@bibolesa), la música de Jan Serra (@janserrart) i el monòleg de La Crazy (@soclacrazy).

Diumenge la música, amb Sonia Zurriaga (@zurriagajardi), Laura Franch (@lalaura.franch) i per tancar el cap de setmana, la dels joves Adri Sánchez, Neurotika, Samira i Arnau Dieguez (@infojoveolesam).

Les sessions del cicle són el divendres al vespre i els dissabtes i diumenges al matí i vespre. L’Ajuntament posa a disposició el correu electrònic cultura@olesademontserrat.cat per qui tingui una proposta cultural pugui fer-la arribar.

El regidor de Cultura i Joventut, Xavier Rota, destaca que “trobada cultural” tindrà continuïtat mentre duri el confinament i pels artistes és “una bona oportunitat de promocionar-se” a través dels seus comptes d’Instagram. 

Fotografia: Alguns dels artistes d’Olesa que participen en el cicle Olesa Cultura Confinada aquest cap de setmana [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: