Dissabte, 27 juliol 2024
  • Dissabte, 27 juliol 2024
Esparreguera - La Bustia - Institut El Castell

Esparreguera ofereix un cicle formatiu de Tècniques d’actuació teatral

Per 11 de maig de 2020 a les 12:00 0 1559 Visites

El grau artístic estarà adscrit a l’Institut El Castell a partir del curs 2020-2021

El cus vinent, Esparreguera oferirà un cicle formatiu de Tècniques d’actuació teatral, tal com ha confirmat el departament d’Educació a l’Institut El Castell i a l’Ajuntament. La inscripció a aquest grau, així com l’inici del curs escolar, estaran condicionats a l’evolució del desconfinament de la covid-19.

Des de l’Institut El Castell ho han comunicat a través de la seva pàgina web, destacant que és una bona notícia de cara al 25è aniversari del centre que han de celebrar durant el curs 2020-2021.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament, Juan Jurado, ha assegurat que portaven molts anys lluitant per poder oferir un cicle d’aquestes característiques: “Per Esparreguera és un gran regal poder comptar amb aquests estudis ja que era una necessitat molt antiga“.

L’alcalde Eduard Rivas ha dit que “hem aconseguit una reivindicació històrica a Esparreguera: oferir al nostre municipi cicles formatius. El proper curs escolar s’amplia l’oferta formativa en l’àmbit en què som més reconeguts: la cultura i el teatre”.

Aquest grau està adscrit a l’Institut El Castell perquè l’objectiu és donar continuïtat a la formació de batxillerat artístic que s’ofereix en aquest centre. L’oferta inicial serà de 30 places i seran l’única oferta pública d’aquesta formació a la província de Barcelona i la segona, a tot Catalunya.

Les classes s’impartiran a l’edifici de l’Escola Municipal de Música i Dansa i capacitaran a l’alumnat per aplicar les tècniques d’interpretació, de moviment i vocals per actuar en viu o en mitjans audiovisuals. A més, se’ls prepararà per fer tasques de dinamització basades en l’actuació amb criteris artístics, de qualitat i de seguretat.

Més informació en aquest enllaç.

Fotografia: El cicle formatiu estarà adscrit a l’Institut El Castell [Ajuntament]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Esparreguera