Divendres, 26 juliol 2024
  • Divendres, 26 juliol 2024
La Bustia CF Martorell Andorra

Mini estada de pretemporada del CF Martorell a Andorra

Per 1 de setembre de 2020 a les 17:00 0 1081 Visites

L’equip martorellenc continua preparant el retorn de la competició

El primer equip masculí del Club Futbol Martorell continua preparant-se per l’inici de la temporada. Després de dues setmanes i mitja de pretemporada al Complex Esportiu Torrent de Llops, el conjunt entrenat per Albert Nualart s’ha desplaçat aquest cap de setmana a Andorra a fer un petit stage.

Els martorellencs, que encara no havien disputat cap amistós després de la suspensió dels duels contra la Montanyesa i l’Horta, van estrenar-se contra el FC Andorra de Segona Divisió B. Tot i que van signar una derrota per la mínima (2-1), l’equip va poder fer treball de cohesió amb les onze cares noves.

En aquest sentit, el tècnic Albert Nualart ha destacat que tot i que ha estat curta, “l’estada ha estat un factor molt positiu i aquesta convivència juga un paper molt important de cara a treballar per guanyar”. El proper amistós està previst el proper 5 de setembre contra el CE Mataró.

Pel que fa a l’equip femení del CF Martorell, va tornar a la feina el dilluns 24 d’agost després de mesos d’inactivitat degut a la pandèmia. L’equip entrenat per Jaime Cañedo té previst disputar fins a quatre amistosos, el primer dels quals serà també el 5 de setembre, al camp de l’AV Sant Vicenç.

Les martorellenques encadenaran una temporada més a Primera Divisió catalana formant part del grup 1 de la categoria. El tècnic ha explicat que tot i la incertesa per l’inici de la temporada, programat pel 3 o 4 d’octubre, “han d’estar a punt per començar en aquesta data”.

Fotografia: El conjunt martorellenc durant la seva estada a Andorra [Club Futbol Martorell]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Esports, Martorell