Diumenge, 19 maig 2024
  • Diumenge, 19 maig 2024
La Bustia teatre conservando memoria

Cap de setmana replet d’activitats culturals

Per 25 de setembre de 2020 a les 17:00 0 600 Visites

El Teatre Núria Espert aixeca el teló amb l’obra ‘Conservando la memoria’, premi Feten 2020 a la millor autoria teatral

A Martorell, dissabte es celebrarà el concert del cantautor Halldór Mar a benefici de l’ONG Mans Mercedàries. Serà a la pista de ‘El Progrés’, a partir de les 18.30h i les entrades tenen un preu de 10 euros pels adults i 5 per als menors de 16 anys.

Diumenge arrancarà a Sant Andreu la temporada teatral al Teatre Núria Espert amb l’actuació ‘Conservando memoria’ de la companyia El Patio Teatro. Hi haurà sessió doble, a les 17h i a les 19.30h i l’entrada té un cost de 13 euros.

A Olesa, dissabte a les 18.30h a la Plaça Nova, sardanes amb la Cobla Vila d’Olesa. L’aforament serà limitat i cal reservar l’entrada a través de Vivetix. A les 22.30h a la zona de Cal Mané del Parc municipal, última actuació de Nits de música al Parc amb ‘River Omelet’. També cal inscripció prèvia a través de Vivetix. Diumenge a les 18h, segona representació del 36è Concurs de Teatre Vila d’Olesa amb l’obra ‘L’inspector’ de Nikolai Gógol.

Dissabte a les 19h a Can Pasqual d’Esparreguera hi haurà la presentació del llibre ‘El llegat dels músics Monné d’Olesa i Esparreguera’, de Montserrat Castellví, Teresa Soler i Rafel Mitjans. Diumenge, també a les 19h, el Festival LOLA aproparà l’obra ‘¿Qué fue de Andrés Villarrosa?’ al Casal del Bruc.

A Abrera, del dilluns 28 de setembre al divendres 2 d’octubre, de 17 a 20h, es pot veure a la Casa de Cultura una mostra de porrons donats per la família del senyor Àngel Torrents Solé, ja que enguany la pandèmia de la covid-19 no ha permès organitzar la tradicional Fira dels Porrons.

Un diumenge més, Collbató gaudirà d’un concert a l’església de Sant Corneli. Aquesta vegada, acollirà l’organista Mercè Sanchis, titulada superior de piano, orgue, música de cambra i clavecí pel Conservatori Superior de Música de Barcelona. Serà a les 19h, amb entrada lliure i donatiu voluntari. L’aforament estarà limitat a un màxim de 50 persones.

A Gelida, torna el Festival Píndoles amb les representacions ‘A les fosques’, ‘Welcome to Berlin’ i ‘Guardar la roba’. Serà dissabte a partir de les 19h en tres espais diferents, el lloc de trobada és la Plaça de la Vila. Diumenge, a partir de les 18h a la Sala d’Actes del Centre Cultural, continua el Cicle Gaudí amb la projecció de la pel·lícula ‘La innocència’.

Fotografia: L’obra de teatre ‘Conservando la memoria’ inaugura la programació del Teatre Núria Espert [Aj Sant Andreu]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: