Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
La Bustia Martorell ajorna camps treball Kenya

Mans Mercedàries presenta les actuacions previstes per al curs 2020-2021

Per 18 de setembre de 2020 a les 17:00 0 938 Visites

La primera serà un concert de ‘Halldór Már’ a Martorell

Després d’uns mesos atípics a causa de la covid-19, l’ONG Mans Mercedàries ja prepara el curs 2020-21 i ha presentat totes les actuacions que volen dur a terme. L’inici d’aquestes serà el 26 de setembre amb el concert del ‘Halldór Már’, que se celebrarà a la Pista del Progrés de Martorell a les 18.30h.

Les entrades anticipades es poden comprar al web entrades.martorell.cat i a taquilla el mateix dia del concert. Tots els diners aniran destinats al projecte ‘2a Fase de Construcció de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya.

A partir de setembre i fins al mes de juny, l’ONG durà a terme diverses activitats com exposicions, fires, trobades i concerts per tal de recollir fons per al projecte de Kenya, que va començar l’any 2015. Està previst que durant els mesos d’estiu del 2021 es faci el Camp de Treball. Enguany va quedar ajornat perquè els voluntaris no podien viatjar.

D’altra banda, Mans Mercedàries engega el projecte ‘Hàbits Saludables’ amb les nenes del ‘Lar Tiberíades’ i del Centre Infantil ‘Lutgarda’ de Katembe, que portarà als voluntaris a realitzar el 27è Camp de Treball a Moçambic a l’estiu. El projecte consisteix en activitats, tallers i jocs per fomentar la salut i la higiene entre les nenes.

En un comunicat, l’ONG ha volgut agrair a tots els socis, padrins i col·laboradors que fan possible que la construcció de l’escola continuï endavant tot i la complicada situació que es viu arreu del món amb l’epidèmia.

Fotografia: Els voluntaris de Kenya de Martorell i Olesa duran a terme el Camp de Treball el 2021 [Mans Mercedàries]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat