Diumenge, 19 maig 2024
  • Diumenge, 19 maig 2024
La Bustia accident B224 Masquefa

Una detenció, un accident i dues festes desmantellades

Per 25 de maig de 2021 a les 12:00 0 1837 Visites

Una veïna d’Olesa quadruplica la taxa d’alcohol, un conductor perd la trajectòria a la B-224 i la policia actua en concentracions de joves a Masquefa

La Policia Local de Manresa ha detingut aquest dissabte a la nit una conductora veïna d’Olesa que, després de xocar contra unes pilones, va donar 1,14 mg/l a la prova d’alcoholèmia. Segons ha informat el cos policial, diversos testimonis van alertar de l’accident a la carretera de Vic, on el vehicle hauria perdut el control.

En arribar els agents van iniciar el test de detecció d’alcoholèmia i després de quadruplicar la taxa permesa, la dona de 38 anys i amb diversos antecedents va deixar de col·laborar amb la policia. No va voler continuar amb les proves i va començar a escridassar i amenaçar els agents. Va ser detinguda després de donar una puntada de peu a un policia i agafar pel coll a l’altre.

A Masquefa, aquest dissabte a la tarda, sobre les 18h, s’ha produït un nou accident a la B-224, concretament al punt quilomètric 15. Una falta d’atenció a la conducció va fer que el seu conductor perdés la trajectòria i col·lidís amb la senyal de trànsit situada a la illeta. El conductor i la seva acompanyant menor van sortir il·lesos i sense ferides.

D’altra banda, la nit de dissabte la Policia de Masquefa va realitzar un operatiu per a desmantellar en diverses zones localitzades a gairebé un centenar de joves, la gran majoria menors, escoltant música alta i consumint begudes sense guardar les distàncies de seguretat. Es van dissoldre dos punts de concentració i es van fer diverses propostes de sanció a alguns dels participants.

Aquest cap de setmana també s’han declarat diversos incendis i un rescat a la zona.

Fotografies: Accident a la B-224 i una de les festes a Masquefa [Policias en Masquefa]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Masquefa, Olesa de Montserrat