Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia incendi 23 maig 2021 Olesa

Un rescat i diversos incendis, alguns dels successos d’aquest cap de setmana

Per 24 de maig de 2021 a les 18:15 0 1459 Visites

Un home es desorienta a Abrera i el localitzen l’endemà, es declaren focs a Olesa, Sant Andreu i Martorell, i un cotxe xoca contra un mur a Esparreguera

Aquest diumenge al matí els Mossos d’Esquadra han localitzat un home que s’havia desorientat dissabte a la nit a Abrera. L’han trobat al voral de l’A2 entre uns matolls i l’han traslladat a l’hospital per a un reconeixement mèdic. En la recerca també han participat efectius de la Policia Local.

Pel que fa als incendis, aquest dilluns a les 3 de la matinada ha cremat un vehicle a Martorell, al quilòmetre 170 de l’autopista l’AP7. El foc ha arribat a uns 20 m2 de canyes del voral.

Diumenge a la tarda s’han declarat dos focs. A Olesa han cremat 5.000 m2 de vegetació al costat de la carretera de la Puda, al mig d’horts i a prop de la fàbrica Kao. L’avís ha estat a les 14.53h i s’han activat 7 vehicles i 1 helicòpter bombarder. Els Bombers han pogut controlar-lo i han treballat fins a extingir el foc.

Els Bombers han informat que a Sant Andreu s’ha incendiat un petit taller d’un pis en els baixos d’un edifici de 7 plantes de l’avinguda Constitució, 72. L’avís ha estat a les 14.45h i el foc el van començar a sufocar ràpidament els veïns. L’escala va quedar afectada pel fum. Hi han participat 3 dotacions dels Bombers. Aquests 3 incendis en menys de 24 hores se sumen als de fa dues setmanes que es van declarar 5 focs en 4 dies.

I divendres al migdia a Esparreguera, un cotxe va sortir de la via i va xocar contra un mur al carrer Prínceps d’Espanya, 159 del barri Font. Els Bombers van netejar la calçada i van desconnectar la bateria del vehicle.

Fotografia: Imatge de l’incendi de diumenge a Olesa [Bombers]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: