Dimarts, 21 maig 2024
  • Dimarts, 21 maig 2024
La Bustia activitat sala cates Enoteca Divins Martorell

L’enoteca Divins de Martorell celebra la represa de les activitats

Per 30 de juny de 2021 a les 18:00 0 951 Visites

Organitza una sessió enogastronòmica, el primer acte des de l’inici de la pandèmia aquest dissabte 3 de juliol, amb aforament limitat i inscripció prèvia

Els sommeliers Toni Albiol i Montse Pascual han preparat una sessió enogastronòmica a l’Enoteca Divins. Es tracta del primer acte organitzat a la sala de tast des de l’inici de la pandèmia, i és per això que els també responsables de l’establiment volen que sigui una celebració.

A la sessió formativa i de degustació “Cheese & wines”, es maridaran “alguns dels formatges més prestigiosos del país i del món amb excel·lents vins”, expliquen des de Divins. L’objectiu és descobrir que “les harmonies entre vins i formatges són un autèntic plaer”.

Cal inscripció prèvia, les places són limitades i es mantenen els protocols anti covid, per la qual cosa s’ha d’entrar amb mascareta i la utilització de la mateixa seguirà el mateix criteri que un restaurant.

Encara es pot assistir a la sessió d’aquest dissabte 3 de juliol de 18.30 a 20.30 hores. El preu és de 35 euros i les reserves s’han de fer a www.descorchaybebe.com, el telèfon 937 742 387 o info@edivins.com.

Toni Albiol és un dels millors sommeliers de Catalunya.

L’últim acte a la sala de cates de l’Enoteca Divins va ser el desembre de 2019.

Divins ha organitzat ‘cates confinades’ els primers mesos de la pandèmia.

Fotografia: Una de les activitats organitzades a la sala de cates de l’Enoteca Divins abans de la pandèmia [Enoteca Divins]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Martorell