Dimecres, 15 maig 2024
  • Dimecres, 15 maig 2024
La Bustia accident B224

Dos accidents el mateix dia amb un ferit greu i una baralla a Olesa amb un jove a l’Hospital i dos detinguts

Per 2 d'agost de 2021 a les 7:00 0 1709 Visites

La B-224 és la carretera amb més risc d’accident greu a l’Anoia

Aquest divendres s’han produït dos accidents en la carretera B-224, concretament al punt quilomètric 14,900, conegut com l’encreuament de Sant Sadurní. Un ha estat al matí i només s’han hagut de lamentar danys materials. L’altre, a la tarda, ha deixat un ferit greu.

La B-224 és la carretera que uneix Capellades amb Martorell i és la que té més risc d’accident greu a l’Anoia. En els últims mesos s’ha observat una mitjana de dos accidents diaris en dos punts destacats: la Beguda Alta i Baixa i l’encreuament de Sant Sadurní, segons la Policia de Masquefa.

A Olesa, la Policia Local ha detingut la matinada de divendres a dissabte dos joves per la seva implicació a una baralla. Presumptament van agredir a un tercer amb un objecte contundent i li van causar ferides de consideració.

La víctima va ser atesa pel SEM al lloc dels fets i posteriorment va ser traslladada a l’Hospital comarcal de Martorell. Els presumptes autors van ser detinguts i es van iniciar les diligències per lliurar-los als Mossos de Martorell per posar-los a disposició judicial.

Fotografia: Accident a la B-224 [Policias en Masquefa]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: