Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia Festa Major Masquefa 2021 (5)

La Festa Major de Masquefa, en imatges

Per 31 de juliol de 2021 a les 7:00 0 1295 Visites

El regidor de Cultura, Carlos Mernissi, fa una primera valoració de la festa

La Festa Major de Masquefa, que va arrencar el dimecres 21, ha acabat el diumenge 25 de juny amb el Campionat de Botifarra, organitzat per L’Alzinar, Societat Recreativa i Cultural de Masquefa.

En declaracions a La Bústia, el regidor de Cultura, Carlos Mernissi, ha fet una valoració molt positiva del desenvolupament de la festa tot i els condicionants de la covid-19: “Seguint totes les recomanacions del Procicat, ha estat una Festa Major amb innovacions gràcies a les entitats culturals, com pot ser la cremada del campanar que ha fet el seguici de Masquefa”.

Mernissi ha destacat que ha estat una festa que tothom ha pogut “gaudir complint la distància social i duent mascareta”. Ha estat “una visió cap al futur, perquè les coses no estan excessivament per llençar coets amb el tema de la covid-19, però ja toca que la gent torni a sortir a treure’s el pessimisme”.

Per últim, el regidor ha explicat que la participació “ha estat molt bona” perquè “pràcticament hem complert amb totes les expectatives, sempre valorant que aquestes estan per sota de si hagués estat una Festa Major normal. Hem cobert els actes que teníem prevists i ha anat tot molt bé”.

La Bústia us ofereix aquest recull d’imatges de la Festa Major de Masquefa.

Fotografia de portada: Festa Major de Masquefa [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Masquefa