Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
La Bustia nau Gelida (1)

Comença la comercialització de la nau logística de Gelida subhastada procedent del narcotràfic i del blanqueig de capitals

Per 20 de setembre de 2021 a les 12:00 0 1998 Visites

Estarà disponible a partir del mes de març de 2022

La gestora de fons d’inversió Meridia Capital ha començat la comercialització de la nau logística de Gelida a Can Valls -des de fa anys abandonada- de la mà de les consultores immobiliàries Savills Aguirre Newman i Estrada & Partners. L’antiga nau d’Aldeasa i de Carrefour, que posteriorment va passar a El Pozo, ara l’ha comprat aquest grup inversor, segons informa el diari digital El Mercantil.

L’equipament logístic procedia del narcotràfic i del blanqueig de capitals, després de l’incautació judicial i que el Govern espanyol l’hagués tret a subhasta pública per un valor de taxació de 22,4 milions d’euros l’any 2018. Els anys següents l’operació ha anat quedant deserta i la xifra de compra no s’ha fet pública. 

Estarà disponible a partir de març de 2022. Té una planta baixa de 23.094 metres quadrats i una primera planta de 1.770 metres quadrats.

La directora del departament Industrial i Logístic de Savills Aguirre Newman a Barcelona, Gloria Valverde, ha explicat que “amb la dificultat de trobar actius ja construïts, l’absorció del primer semestre es va situar en més de 480.000 metres quadrats, corresponent el 70% d’aquesta a actius situats en la segona i tercera corona”.

Per la seva banda, el president d’Estrada & Partners, Víctor Estrada, ha destacat que és “una gran oportunitat” per a la promoció de nous parcs logístics a Catalunya “especialment en el segon trimestre”.

Fotografies: Nau logística a Can Valls de Gelida [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Economia, Gelida