Dimecres, 15 maig 2024
  • Dimecres, 15 maig 2024
La Bustia Lyona Ivanova Madr eh

L’esparreguerina Lyona Ivanova publica ‘Madr¿Eh?’

Per 14 d'octubre de 2021 a les 17:00 0 1248 Visites

El llibre ja es pot reservar de forma online

L’esparreguerina Marta Puig, més coneguda com a Lyona Ivanova, ha escrit el llibre ‘Madr¿Eh?’ (Random còmics), que estarà a les llibreries a partir del 21 d’octubre. A través d’aquesta obra, l’artista tracta la maternitat i la infertilitat, vist sempre amb humor, per visualitzar una nova epidèmia: la maternitat tardana. 

L’artista ha explicat a les seves xarxes que està embarassada després de molt esperar-ho, ja que l’endometriosi i la seva edat no li han posat fàcil. La seva experiència en el procés de ser mare l’ha dut a escriure el llibre: “Si alguna cosa em va ajudar a no perdre el cap durant el procés va ser poder parlar-ho amb amigues i amics que també havien passat per això. Em vaig adonar que la infertilitat continua sent un tema molt tabú i per això vaig decidir escriure tot el que em passava”.

El llibre està elaborat amb il·lustracions i reflexions amb un estil propi, vinyetes guerreres en un missatge i naïf en el seu estil, i divertides per a plantar cara com a dones, alçar la veu i dir tot sense complexos ni por als estereotips.

Ja es pot reservar en prevenda a través d’aquest enllaç.

Lyona Ivanova es dedica a il·lustrar contes i llibres i a realitzar videoclips i spots publicitaris. Alguns dels seus èxits són el llibre ‘Sex¡oh!’ i ‘La revolta de Santa Jordina‘, publicats l’any 2019. També la direcció del videoclip ‘Fusión del Núcleo’.

Fotografia: Lyona Ivanova amb el llibre ‘Madr¿Eh?’ [@alex_faimali]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Esparreguera