Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia piano de cua Sant Esteve

Diverses propostes culturals i musicals per aquest cap de setmana

Per 15 d'octubre de 2021 a les 12:00 0 725 Visites

El Concurs Maria Canals de Barcelona i la Coral Sant Esteve ofereix a tothom la possibilitat de tocar un piano de cua

Martorell

Dins el marc de les activitats de la Setmana Gran de la Residència Sant Joan de Déu, els usuaris podran gaudir aquest divendres d’una obra de teatre i un dinar a la fresca. També divendres, a les 19h, el Cineclub del Diable torna a obrir les seves portes amb ‘Va succeir una nit’. A les 19.30h a El Círcol, xerrada ‘Inundacions al Llobregat’ a càrrec del Dr. Mariano Barriendos.

Dissabte a partir de les 9h i fins al diumenge a la 13h es durà a terme el torneig de pàdel de Festes del Roser organitzat pel Martorell Pàdel Club. A les 20h, la Penya Barcelonista Martorell celebra el seu 60è aniversari amb un concert de Tatanus, sorteigs i altres sorpreses.

Sant Andreu

La Companyia La Tal presenta l’espectacle de teatre ‘Italino Grand Hotel’ aquest dissabte a les 17h al Teatre Núria Espert. Diumenge a partir de les 11.30h al parc de la Solana, ‘Jugatecambiental: Natura en colors’.

Olesa

Dissabte durant tot el dia se celebra el 2on festival d’art jove amb activitats a l’Escorxador. També hi ha programat un festival d’homenatge a les persones grans i centenàries a les 18h al Teatre La Passió i la inauguració de l’exposició ‘Freebirds’ a les 19h a la Biblioteca Santa Oliva. Emmarcades en les XII Jornades de Memòria Històrica, a l’Escorxador es farà la conferència ‘Espai públic i memòria democràtica: el nomenclàtor d’Olesa de Montserrat’ a les 19h i ‘Teatre Molotov’ a les 22h.

Diumenge a les 9.30h 9a Caminada Popular Suma’t al Rosa, a les 18h Concurs Teatre Vila d’Olesa: amb ‘Les noies de Mossbank Road’ i a les 18.30h cinema al Casal amb ‘Isabella’. A les 10h se celebra el Memorial Josep Lluís Amador al Club Tir Arc Olesa.

Esparreguera

Aquest dissabte es duu a terme el taller de formació de maneig bàsic de la cadira Joëlette. A partir de les 10h se celebra la 7a edició de la Fira del vi i de la gastronomia. Dissabte a les 20h i diumenge a les 19h, teatre a La Passió amb l’obra ‘Caputxeta vermella’.

Abrera

Dissabte a les 17.30h Abrera commemora el Dia Internacional de la Nena amb l’espectacle familiar ‘Amb ulls de nena’ de la Companyia Sifó.

Sant Esteve

Entre les 11 i les 18h de diumenge, a la plaça Xic Mateu el Concurs Maria Canals de Barcelona i la Coral Sant Esteve ofereix a tothom la possibilitat de tocar un piano de cua. A les 19h, l’Aula de Música presenta a Xavi Castillo, contrabaixista, amb el seu nou release ‘I’m Here to Swing’.

Collbató

Divendres a les 17h, conta contes ‘El Monstre dels colors’ i a les 19h presentació del llibre ‘L’aigua que vols’ de Víctor Garcia Tur a la biblioteca. Dissabte es duran a terme visites guiades a la Collbató medieval i al Molí de l’oli a les 11h. D’11 a 14h, taller de ceràmica express al Casal de Cultura. Diumenge a les 18h, concert Clarinet i Orgue a l’Església de Sant Corneli.

Castellví

En el marc de la Setmana de la gent gran, aquest divendres de 17.30 a 19h hi haurà un bingo municipal amb premis al Casal de la Gent Gran i diumenge a les 12h un espectacle amb el suport de bibliobús La Mola.

Gelida

Dissabte a les 19h, Henka en concert al Saló d’Espectacles UCG. Diumenge, 1a cursa i caminada solidària Marrameu a partir de les 8.30h, Cicle Gaudí: ‘Les dues nits d’ahir’ a les 18.30h i teatre UCG: ‘Diner (molt) negre’ a les 19h.

Fotografia: La iniciativa ‘El Maria Canals porta cua’ de l’any passat a Sant Esteve [Aj]

Print Friendly, PDF & Email