Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia Casa Seat vacunacio 13 desembre 2021

Seat torna a vacunar a la població general i preveu injectar fins a 8.000 dosis diàries de la covid

Per 14 de desembre de 2021 a les 7:00 0 1213 Visites

L’empresa col·labora amb dos vehicles, personal mèdic i administratiu

Seat ha tornat aquest dilluns a administrar la vacuna de la covid a la població, a més dels treballadors de la companyia. Ho fa al centre mèdic annex de la fàbrica de Martorell i a la Casa Seat i en un camió adaptat com a espai sanitari a Barcelona. Els pròxims dies s’afegirà un altre.

Aquests punts de vacunació estan disponibles per a tota la ciutadania que es vulgui vacunar amb cita prèvia. El seu horari és de nou del matí a vuit del vespre.

L’empresa del Baix Llobregat Nord col·labora amb el Departament de Salut com a l’estiu. La previsió és que a les instal·lacions i als vehicles de l’automobilística, el personal mèdic i administratiu -un centenar- posaran cada dia fins a 8.000 dosis en total.

Punxen primeres, segones i terceres dosis. La directora de Salut, Seguretat i Emergències de Seat i Cupra, Patricia Such Faro, ha dit que l’objectiu és “arribar a quanta més gent millor en el temps més curt possible, que és el que realment necessitem en aquests moments”.

El primer bus s’ha instal·lat a La Maquinista i s’anirà movent per la ciutat segons les indicacions de Salut. L’altre es mourà fora de Barcelona. Són dos ‘motor home’ de competicions que s’han adaptat com a bus sanitari. La cita prèvia es demana al portal vacunacovidsalut.cat.

Fotografies: A partir d’aquest dilluns Seat ha tornat a vacunar a la població en general [ACN/Seat]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: