Dimarts, 23 juliol 2024
  • Dimarts, 23 juliol 2024
La Bustia Mickey Minnie Fira Nadal 2021 Nou Martorell

Les fires de Nadal, Santa Llúcia i el primer pessebre vivent, en imatges

Per 14 de desembre de 2021 a les 12:00 0 1230 Visites

Martorell, Sant Andreu, Olesa, Esparreguera, Abrera i Sant Esteve han celebrat la Fira de Nadal o la Fira de Santa Llúcia aquest cap de setmana

Les fires d’aquest cap de setmana han gaudit de bon temps i de una bona afluència de visitants.

Martorell

El diumenge s’ha celebrat la Fira de Nadal organitzada per l’associació Nou Martorell a la rambla de les Bòbiles. Des de l’entitat han fet un agraïment als qui l’han fet possible i informen que “ha estat un èxit amb una setantena de carpes de comerç local i artesania, el fil musical de Pablo Events i la globoflèxia de la Jessie, la part tècnica del Musta, el brou nadalenc del restaurant Les Vinyes per més de 500 persones, la xocolatada de la Xurreria La Manresana per més de 400, i l’inflable RM Parks de Martorell. També el Tió gegant i el suport de l’Ajuntament. Com a novetat, el Mickey i la Minnie (el Gabriel i la Sonia) han passejat durant tota la jornada per la rambla”. 

Al barri de Can Bros s’ha dut a terme el MercaBros, on els paradistes també han ofert els seus productes. L’associació de veïns del Barri Rosanes ha celebrat aquest diumenge la 40a edició de la Fira de Santa Llúcia i ha repartit unes 600 racions d’escudella barrejada.

Aquest dilluns, Santa Llúcia, el Col·legi La Mercè ha recuperat el pessebre vivent, als jardins d’El Progrés, per part dels professors i alumnes del centre. Després que el 2020 fos virtual, aquest any ha aplegat centenars de visitants.

 

Sant Andreu

Diumenge, ha celebrat la Fira de Nadal amb l’espectacle de Tió gegant, tallers infantils i pinta cares, xocolatada i un espai de comerç i gastronòmic.

 

Olesa

Un total de 46 paradetes han format part de la Fira de Nadal, amb una gran varietat de productes artesanals com bosses, objectes de fusta, flors o sabons naturals.

 

Esparreguera

Han celebrat la tradicional Fira de Santa Llúcia, amb la mostra de productes i photocall nadalenc. Ha comptat amb parades comercials, música i animació a l’antic mercat municipal.

 

Abrera

La Fira de Santa Llúcia ha comptat amb diverses activitats programades per l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera al Parc de Can Morral, al costat de la pista de gel.

 

Sant Esteve

A la 9a Fira de Nadal, que ha canviat d’ubicació a la zona del Casino, han participat una trentena de parades. La jornada ha servit per a la dinamització comercial. A més, l’Associació de Veïns de Ca n’Amat ha organitzat al casal social del barri el Bosc Encantat. Més de 400 persones han visitat l’espai i han pogut gaudir de diferents activitats, música i xocolata calenta.

 

Gelida

El dilluns dia 13, dins de la Festa de Santa Llúcia ha celebrat la Fira d’artesans pels carrers cèntrics de la població.

 

Les pròximes fires

La Fira de Nadal de Castellví, que inicialment estava programada pel 10 de desembre, finalment se celebrarà el dia 17 amb motiu dels dies de dol oficial pel traspàs de l’exalcalde Lluís Tomàs. També divendres 17 i dissabte 18 tindrà lloc la Fira de Nadal a Collbató, mentre que Masquefa celebrarà la sisena edició de la Fira de Nadal el 18 de desembre de la mà de la Societat Recreativa Unió Begudenca.

Fotografia de portada: Fira de Nadal de Nou Martorell [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: