Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
La Bustia Premis Nit Activitat Fisica Martorell

Martorell recupera la Nit de l’Activitat Física i l’Esport

Per 31 de març de 2022 a les 18:00 0 739 Visites

Després de cancel·lar dues edicions per la covid-19, la gala se celebrarà el 8 d’abril a la Nau1 de Ca n’Oliveres

Martorell tornarà a celebrar els Premis de la Nit de l’Activitat i l’Esport després d’haver cancel·lat les dues edicions anteriors a causa de la covid-19. La gala serà el divendres 8 d’abril a les 20h a la Nau1 de Ca n’Oliveres.

Durant la cita es reconeixeran els mèrits que van fer els esportistes i les escoles durant l’any 2019, i que s’haurien d’haver lliurat en la gala del 2020. Fins a 61 finalistes, de 141 candidatures presentades, optaran als premis, que inclouran 10 categories de reconeixements.

Les categories són Premi a l’esportista de l’any (femení i masculí), Premi Valors de l’esport, Premi a l’activitat física i l’esport saludables, Premi a l’activitat física i l’esport inclusius, per la cohesió social i per la igualtat d’oportunitats, Premi al Centre Educatiu, Premi a la millor organització d’esdeveniments esportius, Premi dirigents de l’esport i Premi reconeixement al Patrocinador de l’any.

El tècnic d’Esports de l’Ajuntament, Gerard Franch, ha explicat que també “hi haurà un petit record per a totes les persones del món de l’esport al nostre municipi que ens han deixat”. A més, es farà un reconeixement “a totes les entitats esportives per la gran feina realitzada en aquests dos darrers anys tan durs, en què l’esport s’ha hagut de dur a terme de manera intermitent”.

Per finalitzar l’acte es donarà reconeixement al projecte d’esport educatiu a l’escola Martorell 360.

Fotografia: 2a Nit de l’Activitat Física i l’Esport [Joan Ribot]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell