Dimecres, 29 maig 2024
  • Dimecres, 29 maig 2024
La Bustia llibre Jordi Catalan

Jordi Catalán publica ‘La Otra Cara de la Ambulancia’

Per 31 de març de 2022 a les 7:00 0 1669 Visites

L’esparreguerí presentarà el llibre a Olesa el dimecres 20 d’abril

L’esparreguerí Jordi Catalán ha publicat recentment ‘La Otra Cara de la Ambulancia’, un llibre solidari, ja que els beneficis de les vendes es destinaran a la Unidad Fundional de Abusos al Menor (UFAM) de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Catalán, de 46 anys, és tècnic en transport sanitari d’ambulàncies. Durant any i mig ha estat recopilant relats dels seus companys del Transport Sanitari No Urgent (TSNU) i Transport Sanitari Urgent (TSU) fins a compilar tot el material i crear dotze relats en castellà que formen el seu primer llibre.

A través d’aquest llibre es pot conèixer moments desconeguts per la gent, però que també formen part de la professió. Els tècnics de la salut expliquen experiències, algunes curioses, sobre el seu dia a dia.

L’autor presentarà l’obra a Olesa el proper dimecres 20 d’abril a les 19h a la Biblioteca Santa Oliva. També té previst fer-ho a més poblacions, com Martorell i Esparreguera.

El llibre es pot adquirir a través d’Amazon. Dos dies després de ser publicat es va col·locar entre els més venuts de la plataforma: va ser número 1 en Qüestions generals de medicina i número 17 en Biografies i autobiografies.

Fotografia: Jordi Catalán amb el llibre ‘La Otra Cara de la Ambulancia’ [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Olesa de Montserrat