Divendres, 26 juliol 2024
  • Divendres, 26 juliol 2024
LaBustia-pavello-Masquefa

Nou pavelló municipal a Masquefa

Per 14 de febrer de 2019 a les 12:00 0 1146 Visites

El nou equipament se suma a la rehabilitació de la piscina de l’Alzinar

L’Ajuntament de Masquefa inaugurarà el nou pavelló municipal el diumenge 24 de febrer i també se celebrarà una jornada de portes obertes. L’activitat començarà amb dos partits d’exhibició de l’equip base del Club Bàsquet. A les 12 del migdia es realitzarà l’acte inaugural a càrrec de l’alcalde Xavier Boquete i del diputat Pere Pons.

El nou pavelló és un equipament adaptat a les necessitats del municipi. La posada en funcionament suposarà la culminació d’un dels projectes més estratègics d’aquest mandat en termes de promoció de l’activitat esportiva a la vila, segons fonts municipals.

Amb el nou pavelló poliesportiu, la renovació de la piscina de l’Alzinar, la nova piscina municipal del camp de futbol i la futura piscina descoberta exterior a la zona esportiva, “l’equip de govern aposta per seguir dignificant els eixos neuràlgics de l’activitat lúdica i esportiva del municipi i per ampliar i diversificar l’oferta d’activitats que s’hi duen a terme al llarg de tot l’any”.

Aquest és el segon pavelló d’aquesta tipologia a Masquefa, fet a partir d’una pista que posteriorment s’ha cobert el sostre i les parets, amb vestuaris adjunts i compta amb tots els elements necessaris per acollir diàriament activitat multiesportiva i esdeveniments esportius. Amb tot, l’espai dóna resposta a les necessitats expressades per les entitats esportives i els centres escolars del municipi, tal com afirmen des de l’Ajuntament.

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Esports, Masquefa