Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia portada 163 16 setembre 15 octubre 2022

La inauguració del Parc de La Sínia, a la portada de La Bústia

Per 26 de setembre de 2022 a les 7:00 0 1155 Visites

Destaca l’entrevista a la martorellenca Paula Ortega, Miss Univers Catalunya i quarta classificada a Espanya

En aquesta edició de La Bústia destaquem a portada la recent inauguració del Parc de La Sínia. Martorell ha obert al públic un nou parc urbà al barri en construcció i s’ha convertit en el més gran del Baix Llobregat i un dels més grans de la província. La inauguració va ser sonada, entre altres activitats, amb el concert d’India Martínez.

També destaquem ‘La Palanca’, el Festival de Circ Contemporani d’Esparreguera i la Festa del Roser de Martorell que se celebren a final de mes.

En aquesta ocasió entrevistem la martorellenca Paula Ortega, Miss Univers Catalunya i quarta classificada a Espanya. La pintora i artista visual d’Olesa, Eva Fernández, ha dibuixat la Paula a l’estudi i publiquem la seva obra.

En l’àmbit musical, el grup olesà Lal’Ba ha viscut un estiu ple d’alegries i el fem protagonista. També aporten novetats Chanel i Rosalía. Les cantants d’Olesa i Sant Esteve, respectivament, no han parat de treballar aquest estiu.

D’altra banda, a economia i empresa expliquem que Seat ha acordat aplicar un nou ERTO mentre espera ajudes per a l’electrificació, així com la notícia que la planta de Martorell no fabricarà el cotxe petit elèctric d’Skoda. El col·laborador de La Bústia Ricardo Peregrina dedica la seva vinyeta a aquest tema.

Les notícies més destacades de societat, successos, política, esports i cultura també es poden llegir i ampliar a través dels codis QR.

La Bústia s’està distribuint a les bústies, punts i expositors dels 10 municipis de difusió amb 40.000 exemplars (37.000 bústia a bústia i 3.000 en punts i expositors). Es pot consultar en format pdf a través d’aquest enllaç.

Fotografia: Portada de l’edició de setembre-octubre de La Bústia del 2022.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: